Unleash your talent


Gepassioneerde professionals, succesvolle teams

Je ambieert een carriëre in de circulaire economie maar je vraagt je af hoe? Je  vindt dat het niet snel genoeg gaat met de circulaire ambities binnen je gemeente? Je wilt als organisatie innoveren met een team dat elkaar aanvult en niet in de weg zit?


Het online coaching programma 'Hack Your Future' ontwikkelt leiderschap, ondernemerschap en innovatievaardigheden van organisaties en professionals die betrokken zijn bij het verduurzamen van de stad waarin ze wonen en werken. Gewoon, omdat het verduurzamen van je stad vooral mensenwerk is!


Intention, Inspiration, Insight and Impact


Elk programma begint met een analyse van je eigen drijfveren, wendbaarheid, sterktes en competenties. Dit doen we aan de hand van een aantal online serious games. Vervolgens bepaal je met je coach wat dit voor jou, je team en de beste samenstelling van je  team betekent.


Daarna gaan we hacken! 

#1: Clarify Your Challenge


Intention

Soms lossen we problemen op waarbij we grote hoeveelheden gegevens moeten verwerken om de echte onderliggende uitdaging te achterhalen. Deze NanoHack helpt je de uitdaging waar je voor staat te isoleren en te verduidelijken, aangezien een goed geformuleerde uitdagingsvraag de precisie kan bieden die nodig is om helder na te denken over de juiste oplossingen.


#2: Unlock Creative Ideas


Inspiration

Start je een nieuw project? Of ben je op zoek naar hernieuwde inspiratie en moet je je denken opfrissen? Deze NanoHack genereert creatieve ideeën uit gekke, fantasierijke verbindingen. Je directe omgeving - de kamer waarin je je bevindt! - zal je inspireren om waardevolle ideeën te ontgrendelen. Speel met de meest veelbelovende ideeën om ze te realiseren.


#3: Stop What Stops You


Insight

Je hebt goede vorderingen gemaakt met het project, maar iets stopt of vertraagt je. Deze Nanohack helpt je dit probleem te omzeilen door nieuwe oplossingen te vinden die je misschien eerder hebt gemist. Concentreer je op je project en pas, vanuit een ideaalbeeld van onbeperkte middelen, en oplossingen je plan aan om aan de realiteit van de situatie te voldoen.


#4: Stay on Track


Impact

Je wilt echt iets bereiken. Je definieert een doel om te bereiken waarmee je echt iets wilt verbeteren. Door mijlpalen te definiëren met meetbare, haalbare, realistische en traceerbare stappen kom je er. We leren je om 'vangrails' in te stellen om je in de juiste richting te houden, zelfs als de weg ruw is of als je van de baan wordt gestoten.


Na het programma heb je inzicht in wat je wilt bereiken als professional of als organisatie. We sturen je op pad met een concreet plan waarmee jij je bijdrage kunt leveren aan het verduurzamen van de omgeving waarin je woont en werkt. 


Interesse? Neem contact met ons op voor een offerte die exact aansluit op jouw wensen. 

Hack Your Future is een samenwerking met NewCoach.es en wordt ondersteund door het SMRT.bio platform.

Geen vacatures gevonden